ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ψητοπωλείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Με την υπογραφή ΝΕΣΤΟΡΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία μας ξεκινά πριν αρκετά χρόνια όταν ο «ΝΕΣΤΟΡΑΣ», ταξιδεμένος στα μονοπάτια της γεύσης και των παραδοσιακών συνταγών, δημιούργησε στα Τρίκαλα με όρεξη πολλή και αρκετό μεράκι έναν μοναδικό χώρο ψητο-απόλαυσης, όπου η παράδοση της γευστικής τελειότητας, της άριστης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης συναντά το σήμερα αποτελώντας θεσμό στο χώρο του καλού φαγητού. Στον φιλόξενο χώρο του ψητοπωλείου «NEΣΤΟΡΑΣ» θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία παραδοσιακής γαστρονομίας και θα ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι γευσιγνωσίας απολαμβάνοντας εκπληκτικές γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Τα νόστιμα ψητά κοτόπουλα, το λαχταριστό κοκορέτσι, το απολαυστικό κοντοσούβλι – όλα από κρέατα προσεκτικά επιλεγμένα, με μοναδική ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία από εκπληκτικές σαλάτες – απογειώνουν την απόλαυση και κερδίζουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους..

Κριτικές

Τι είπαν οι πελάτες για εμασ

Ψητοπωλείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ

“Πολύ νόστιμο ψητό κοτόπουλο και διάφορα άλλα ψητά, ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση. Τα παιδιά φροντίζουν πάντα για το καλύτερο, θυμούνται τις συνήθειες και τα φαγητά που μας αρέσουν.”

Νεφέλη Κ.
Ψητοπωλείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ

“Τον Νέστορα τον θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία. Ουρές έβλεπα συνέχεια έξω από το μαγαζί για να δοκιμάσουν το κοτόπουλο του (ολόκληρο, μισό) αλλά και το χοιρινό κοντοσούβλι. Εγγύηση. Τιμές της πλάκας, γεύση στα ύψη συνοδεία πάντα από φρέσκες πατάτες. Top για κοτόπουλο, κοντοσούβλι χοιρινό αλλά και κοντοσούβλι κοτόπουλο.”

Δημήτρης Β.
Ψητοπωλείο ΝΕΣΤΟΡΑΣ

“Έχουμε φάει εκεί πολλές φορές. Κάθε φορά που η εμπειρία είναι εξαιρετική. Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό, ζεστό και εξυπηρετικό. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, το κρέας είναι υψηλής ποιότητας και καλά μαγειρεμένο. Το κατάστημα ειδικεύεται στο κοτόπουλο. Οι τιμές είναι επίσης εξαιρετικές. Σίγουρα θα επισκεφθούμε και πάλι στο επόμενο ταξίδι μας στα Τρίκαλα.”

Κωνσταντίνος Δ.
Μετάβαση στο περιεχόμενο